Pročitajte nešto više o nama
Firma "ELIAS d.o.o." je porodična firma osnovana 2008. godine. Firma je specijalizovana za proizvodnju različitih proizvoda od crnog metala, cinkovanje, plastificiranje i proizvoda od inox tj. Rostfrei-a.
Naša misija su 3 osnovna kriterijuma:
- vrhunski kvalitet i povoljna cijena proizvoda,
- velika ponuda kako bi udovoljili novim tehnologijama i inovacijama na građevinskom tržištu,
- kvalitetna usluga i osoblje koje je na raspolaganju krajnjem kupcu.
Uz kontinuirano praćenje najnovijih tehničkih dostignuća, kao i učešće u projektima i istraživanjima, sa tendencijom uklapanja u Evropsko tržište, nadu polažemo u saradnju sa domaćom i stranom klijentelom
Usluge koje nudimo:
Firma "ELIAS d.o.o." vam nudi sljedeće proizvode i usluge: Proizvodi: razne inox i metalne tj. željezne ograde, inox i željezne nadstrešnice, oglasne ploče, ogradni stupići, nosači stupova, anker vijci, inox lojtrice (cijevni radijatori za kupaonice), inox panti, stupovi za zastave, ražnjevi, plinski gorionici, inox stepenice i kompletna inox stubišta, inox vrata... Usluge: zavarivanje inoxa, čelika, aluminija, bušenje pod raznim kutevima, poliranje, tokarenje. Vrste zavarivanja: CO2 Argon. Ako ste zainteresirani za nešto što ovdje nije navedeno, slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo odgovarajuće rješenje na obostrano zadovoljstvo!
Pogledajte naše radove:
Slike se učitavaju...
Pogledajte gdje se nalazimo:
Naša firma se nalazi u Općini Usora u mjestu "Bejići bb".
Kontaktirajte nas
Kontakt informacije:
Telefon: +387 32 893 023
Fax: +387 32 899 121
Mobitel: +387 63 012 901
Email adresa: kovane-ograde@elias.ba
ID: 218453700003
Lokacija: Bejići,Usora